Aici va prezentam termenii si conditiile de utilizare a site-ului si politica Taxhouse de confidentialitate a datelor
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Acesti Termeni si conditii (T&C) descriu termenii si conditiile pe care fiecare parte le accepta prin utilizarea web site-ului www.taxhouse.ro

Acest web site (numit in continuare "SITE") este administrat de TAXHOUSE S.R.L. (numita in continuare Taxhouse S.R.L), cu sediul in Bucuresti, Str. Popa Savu nr. 79-8, etaj 1, Sector 1, înregistrata la Registrul Comertului cu J40/7994/2006, Cod Unic de Inregistrare RO 18679070

Prin accesarea SITE-ului va exprimati acordul de a va supune conditiilor si regulilor enuntate in T&C.  Aceste Conditii de Utilizare pot fi modificate periodic, iar utilizarea de catre dvs. a acestui SITE este supusa T&C actuale la data utilizarii SITE-ului.  Verificati în mod regulat aceste Conditii de Utilizare pentru a va asigura ca sunteti de acord cu acestea.  Daca nu sunteti de acord, va rugam sa nu utilizati SITE-ul.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
  • SITE: reprezinta SITE-ul apartinand Taxhouse S.R.L., care se afla la adresa www.taxhouse.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile asigurate/oferite de Taxhouse S.R.L.
  • UTILIZATOR/CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
  • UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Taxhouse S.R.L.
  • INFORMATII PERSONALE: cuprinde informatii precum: nume, numar de telefon, adresa de email, compania, functia, adresa.  Aceste informatii pot fi oricand actualizate de catre client cu suportul reprezentantilor Taxhouse, prin contactarea acestora telefonic sau prin intermediul e-mailului.
  • NEWSLETTER: reprezinta un mijloc de informare periodica, transmis exclusiv electronic prin posta electronica (e-mail,) in legatura cu informatii de interes intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Taxhouse SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

Prin accesarea SITE-ului www.taxhouse.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia aplicabila.  Utilizatorii acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Continutul site-ului Taxhouse

Orice informatii care se regasesc pe site-ul Taxhouse pot fi vizualizate, vizitate, accesate de catre utilizatorii site-ului.  Pe site se regasesc informatii in legatura cu aria noastra de expertiza, ce include impozitarea locala directa a companiilor, impozitarea internationala, impozite indirecte, administrare fiscala (intocmire si depunere de declaratii fiscale), reprezentare fiscala, precum si alte servicii din domeniul fiscal.
 
Proprietatea intelectuala

Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a Taxhouse S.R.L.  Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online.  Totusi, puteti copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere, insa nu le puteti folosi pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.  Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati.

Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Taxhouse, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Taxhouse SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Taxhouse SRL.

Orice Continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document continand Termenii si Conditiile de utilizare ai site-ului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Taxhouse SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Taxhouse SRL cu referire la acel Continut.

In cazul in care Taxhouse SRL confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Taxhouse SRL pentru respectivul Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Taxhouse SRL si/sau al angajatului/prepusului Taxhouse SRL care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele T&C sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
 
Utilizatori
 
Noi solicitam fiecarui utilizator sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste site-ul.  
 
Securitatea utilizarii site-ului www.taxhouse.ro.

Va rugam sa anuntati imediat www.taxhouse.ro de orice inadvertente si orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a datelor dumneavoastra personale sau orice alta problema de Securitate daca acestea au loc pe site-ul nostru.

Confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari periodice, in masura in care v-ati exprimat acordul in acest sens.  Prelucrarea datelor personale se supune Politicii noastre de Confidentialitate, care face parte din prezentele Termeni si conditii si care este disponibila aici.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate.
 
Limitare responsabilitatii
 
Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Taxhouse SRL isi rezerva dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Prezentele Termene si Conditii sunt opozabile Clientilor / Utilizatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata a Termenilor si Conditiilor, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul Termenilor si Conditiilor.

Taxhouse S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

Despre noiServiciiNoutati / publicatiiEchipa noastraCariereContactRazi de taxeTermeni si conditii

© Copyright Taxhouse 2020
Informatiile de pe acest site sunt intentionate sa ofere doar un cadru general si nu consultanta fiscala completa. Taxhouse nu este responsabila pentru rezultatele nici unei actiuni luate pe baza informatiilor de pe acest site, si nici pentru erori sau omisiuni continute pe acest site. Taxhouse nu intentioneaza sa ofere consultanta fiscala in sine prin acest site. Cititorii sunt incurajati sa ii consulte pe specialistii nostri competenti pentru a obtine consultanta fiscala specifica privind tranzactiile lor specifice inainte de a lua o decizie care implica impozitarea in Romania. Acest site nu folosește cookie-uri.